.
Κατηγορία Άλλοι
Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020 10:04

Hellenic SBK – Ο διπλός αγώνας του Βαλκανικού πρωταθλήματος στο πρόγραμμα του ΠΠΤ 2020

Γνωρίζατε ότι στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών εδώ και πολλά χρόνια γίνεται το Βαλκανικό πρωτάθλημα, με πάνω απο 80 εώς και 130 συμμετοχές απο 5 χώρες, στο οποίο συμμετέχουν και κάποιοι Έλληνες αναβάτες;

Είναι η πρώτη φορά που θα μπεί στο καλεντάρι Ελληνικού πρωταθλήματος διεθνής αγώνας, με τη δυνατότητα όλοι οι 'Ελληνες οδηγοί να ζήσουν αυτήν την εμπειρία.

Ο αγώνας αυτός ο οποίος είναι πάντα διπλός (Βαλκανικό-Βουλγαρικό / Βαλκανικό-Ρουμανικό) μαζεύει πληθώρα θεατών και πλέον με την προσθήκη της Ελληνικής "παρέας" προσδοκούμε να σπάσει το ρεκόρ συμμετοχών.

Είναι μια μεγάλη γιορτή, ένα μεγάλο πάρτι που γίνεται επί Ελληνικού εδάφους και ο οικοδεσπότης επιβάλλεται να είστε εσείς. Εμείς θα φροντίσουμε να αναδείξουμε στο μέγιστο αυτή σας την προσπάθεια.

Ραντεβού λοιπόν εκεί!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020 10:08

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube