.
Κατηγορία Άλλοι
Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020 13:13

Ρεπορτάζ – ΑΜΟΤΟΕ Απονομή επάθλων ΠΠΤ 2019 – Αναβάθμιση και νέοι στόχοι

Η τυπική ολοκλήρωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών 2019, συνέβη εχθές, Κυριακή 26/01/2020, με την απονομή των επάθλων στους έξι πρώτους κάθε κατηγορίας.

Η τελετή διεξήχθη στο εξαιρετικό αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, δίνοντας το στίγμα για την συνολική αναβάθμιση του ΠΠΤ που θα επιχειρηθεί στην νέα σεζόν.

Με την Iron Team να έχει αναλάβει την διοργάνωση του HSBK (Hellenic SBK), όπως θα ονομάζεται πλεόν το ΠΠΤ, μεγάλο ενδιαφέρον είχε η εισήγηση του κου Σιδέρη (Iron Team), όπου και παρουσίασε την δέσμη ενεργειών για το 2020, με σκοπό την αναβάθμιση του πρωταθλήματος.

Βασική συνισταμένη  και στόχος για το HSBK, με το νέο όνομα και logo που συμπλέει με τα πρότυπα διεθνών αναγνωρισμένων πρωταθλημάτων, θα είναι η ανάπτυξη, και αυτό αφορά τόσο στον αριθμό των συμμετεχόντων όσο και των θεατών.

Για τους αγωνιζόμενους, η προσθήκη της κλάσης 50+ στην κατηγορία OPEN, οι μεμονωμένοι αγώνες για vintage μοτοσυκλέτες αλλά και η οργάνωση με συνέπεια, σοβαρότητα και σταθερότητα, θα αποτελέσουν πόλο έλξης για περισσότερους αναβάτες.

Μεγάλο βάρος θα δοθεί στο επικοινωνιακό κομμάτι, με προβολή κάθε αγωνιζόμενου ισότιμα, τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ και περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς, έντονη δραστηριότητα στα social media και πληθώρα δελτίων τύπου που θα αφορούν στην εξέλιξη του πρωταθλήματος.

H Iron Team φιλοδοξεί με αυτές τις ενάργειες να προσδώσει μεγαλύτερο κύρος στο HSBK, δημιουργώντας ένα θετικό κλίμα για τους αναβάτες, τις ομάδες και τους χορηγούς, προσελκύοντας παράλληλα περισσότερο κόσμο στους αγώνες.

Το πρόγραμμα των 6 αγώνων HSBK, μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020 13:19

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon