.
Κατηγορία Άλλοι
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019 12:31

Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. - Σε νέα χέρια περνά η επιμέλεια του Π.Π. Ταχύτητας Μοτοσυκλετών από το 2020

Στις 8 Οκτωβρίου 2019, το ΔΣ της AMOTOE έκανε επί της αρχής δεκτή την πρόταση του Παναγιώτη Σιδέρη για την ανάληψη από τον ίδιο, της επιμέλειας των αγώνων ταχύτητας μοτοσυκλέτας για τα επόμενα 3 χρόνια 2020 – 2022.

Η ΑΜΟΤΟΕ στο πνεύμα της σύγχρονης διαχείρισης των πρωταθλημάτων, ήταν και παραμένει ανοιχτή σε προτάσεις για την ανάθεση της επιμέλειας τους σε φορείς που επιθυμούσαν να αναλάβουν το έργο αυτό και παράλληλα θα μπορούσαν να εγγυηθούν την άρτια εκτέλεσή του.

Συμφωνήθηκε πως θα υπάρξει μια περίοδος έως το τέλος Νοεμβρίου 2019 όπου θα ολοκληρωθεί η διερεύνηση για τη χρηματοδότηση των πρωταθλημάτων καθώς και η λεπτομερής σύνταξη της συμφωνίας.

Σκοπός αυτής της συμφωνίας είναι να δημιουργηθεί υπεραξία στους αγώνες ταχύτητας την οποία θα καρπωθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι, οι αγωνιζόμενοι, ο εμπορικός κόσμος της μοτοσυκλέτας, η ΑΜΟΤΟΕ και όσοι εργαστούν για το σκοπό αυτό.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε, στο τέλος Νοεμβρίου να είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε πολλά, θετικά και συγκεκριμένα νέα για τους αγώνες ταχύτητας.

Από την Γραμματεία της ΑΜΟΤΟΕ

(*) Ο Παναγιώτης Σιδέρης είναι γνωστός στον κόσμο της μοτοσυκλέτας, μεταξύ άλλων, από την Iron Team που διοργάνωνε το πρωτάθλημα Supermoto στις χρυσές εποχές του, είναι μέλος της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας (ΟΜΑΕ) και ιδιοκτήτης της sportstiming.gr, εταιρείας που αναλαμβάνει την επίσημη χρονομέτρηση μηχανοκίνητων αγώνων.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019 12:40

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon