.
Κατηγορία Άλλοι
Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2019 09:36

ΜΟ.ΛΕ.Κ. - 4ος Αγώνας Scramble Κεντρικής Ελλάδας με αέρα Πανελληνίου

Επιστρέφοντας δριμύτεροι μετά τον τελευταίο αγώνα που διοργανώσαμε το 2017 και θέλοντας να ανεβάσουμε τον πήχυ ένα σκαλί πιο πάνω στο πρωτάθλημα Scramble Κεντρικής Ελλάδας , αναλάβαμε την διοργάνωση του 4ου Αγώνα την Κυριακή 6/10/2019.

Με όρεξη και μεράκι θα κάνουμε την υπέρβαση για να πραγματοποιήσουμε έναν αγώνα αντάξιο της ιστορίας μας. Οι διεργασίες ξεκίνησαν πολύ νωρίς με τα μέλη της ΜΟ.ΛΕ.Κ να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να είναι όλα έτοιμα στην ώρα τους.

Αρωγοί στην προσπάθειά μας αυτή ο Δήμος Μετεώρων και η Περιφέρεια Θεσσαλίας που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν την διοργάνωση. Η τοποθεσία ,η γνωστή περιοχή της πίστας Motocross δίπλα στον Υ/Σ της Δ.Ε.Η στο 6ο χλμ. Καλαμπάκας–Ιωαννίνων. Η διαδρομή του αγώνα έχει ολοκληρωθεί – καθαριστεί και είναι σχεδιασμένη με γνώμονα την οδηγική ικανοποίηση όλων των αθλητών που θα συμμετέχουν , ανεξαρτήτως επιπέδου .

Οι αναβάτες της Κεντρικής Ελλάδας μετά από τους 3 πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος δείχνουν να είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένοι και έτοιμοι να διεκδικήσουν την νίκη στις διάφορες κατηγορίες που συμμετέχουν αλλά και να προσφέρουν έντονο θέαμα.

ΦΩΤΟ ΣΙΑΦΑΡΙΚΑΣ

Στην Κατηγορία EXPERT θα δώσει το παρόν ο 12 φορές Πανελλήνιος Πρωταθλητής Endurο Βασίλης Σιαφαρίκας, αλλά και ο Πανελλήνιος Πρωταθλητής Motocross στην κατηγορία ΜΧ2 Αλέξανδρος Γεωργαντάς. Επίσης θα συμμετάσχουν αναβάτες που διακρίνονται στο Π.Π. Enduro αλλά και στο Π.Π. Motocross, όπως ο Δημήτρης Βαρσάμης και ο ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος Κωνσταντίνος Γεροντάκης.

Θα είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια σε αγώνα Scramble στην Κεντρική Ελλάδα που θα ζήσουμε στιγμές των παλιών Πανελληνίων Scramble όπου δινόταν η ευκαιρία για τον συναγωνισμό των “αιωνίων εχθρών», αναβατών motocross και αναβατών Enduro, για να αποδειχτεί ποιος θα είναι ο καλύτερος σε ένα τερέν που περιέχει και τις 2 κατηγορίες αγώνων.

Περιμένουμε λοιπόν όλους εσάς τους απλούς θεατές που είστε λάτρεις των μηχανοκίνητων σπορ και όχι μόνο, για να παρακολουθήσουμε έναν αγώνα που όπως δείχνει θα προσφέρει έντονο συναγωνισμό και τρομερό ενδιαφέρον με πολλές μάχες για τα βάθρα όλων των κατηγοριών.

Επίσης θα υπάρξει παρουσίαση και Test ride του νέου CRF 400 RX από τη Honda Red Riders του Βασίλη Σιαφαρίκα, καθώς και συζήτηση με τον (πολυ)πρωταθλητή για τεχνικές γύρω από την οδήγηση χωμάτινης μοτοσυκλέτας.

Βέβαια εδώ πρέπει να αναφέρουμε και όλους αυτούς που σε όλες μας τις διοργανώσεις είναι πάντα εκεί και μας στηρίζουν για να μπορέσουμε να διοργανώσουμε αγώνες “ Υψηλού επιπέδου” . Αυτοί δεν είναι άλλοι από τους χορηγούς μας και συγκεκριμένα:

- Το Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Τσιομπικας Γεώργιος ,
- Τα καταστήματα μοτοσυκλετών
  1. ”HOBBYSHOP” Παπατζιμόπουλος
  2. ”ΤΕΧΝΟΜΟΤΟ ” των Αφών Δημητρίου ,
- Τα Ξενοδοχεία”GRAND METEORA & ΟΡΦΕΑΣ” των Αφών Παπαπούλιου ,
- Το”METEORA CENTRAL HOSTEL”του κ. Γιώργου Θεοχάρη ,
- Το Ζαχαροπλαστείο – Χαλβαδοποιία ”ΡΟΜΠΟΣ” του κ. Διονύση Γκαντάλη ,
- Την εταιρία γαλακτομικών ειδών ”ΓΑΛΑ.Τ.Ε.Σ” των κ. Μπάου Κ. & Βάλλα Κ. ,
- Την ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ του κ. Τσιάμη ,
- Το ουζερί “ΧΑΣΑΠΑΚΙΑ”  του κ. ΔημήτρηΤαμπούκα ,
- Την ταβέρνα “ ΔΙΟΝΥΣΟΣ”  του κ. Βασίλη Ζυγολάνη ,
- Την ταβέρνα “ ΜΕΤΕΩΡΑ ΒΑΒΙΤΣΑΣ”  των Αφων Βαβίτσα στο Καστράκι ,
- Το Αρτοποιείο ”ΚΡΙΤΣΑΣ”  στο Καστράκι ,
- Την κάβα ποτών  ” ΣΑΛΤΑΠΙΔΑΣ”  των Αφων Σαλταπίδα ,
- Το κατάστημα ελαστικών ”TOPDRIVING” του κ. Οδυσσέα Κύργια ,
- Τον Δήμο Μετεώρων
- Την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Τρίκαλων.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την προβολή του αγώνα :

- Το kalabakacity.gr ,
- To ekalampaka.gr,
- Tostagonnews.gr,
- Το tametora.gr,
- Το meteora24.gr ,
- Το meteoravoice.gr ,
- το ΡΑΔΙΟ ΣΤΑΓΩΝ ,
- To ΡΑΔΙΟ ΜΕΤΕΩΡΑ,
- Tην εφημερίδα «ΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ»,
- Το bikeit.gr
- Το endurofighter.gr
- Το dirtbike.gr

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!

01.ΑΦΙΣΑ ΑΓΩΝΑ 06 10 2019

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon