Κατηγορία Άλλοι
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019 10:50

Beta Chachagias Racing Team - Αγώνας αντιθέσεων στη Σπάρτη

Μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα, ένα δύσκολο σαββατοκύριακο περίμενε την ομάδα της Beta Chachagias στη Σπάρτη. Στις όμορφες και γρήγορες ειδικές διαδρομές που σχεδίασε το Σωματείο Α.Μ.Ο.Σ. ο Γιάννης Τρίγκας (Beta RR 300) δεν κατάφερε να βρει ρυθμό και μένοντας μακριά από τη συνηθισμένη του απόδοση τερμάτισε στην τέταρτη θέση της Ε3.

Αντίθετα, για μία ακόμη φορά ο 17χρονος Κωνσταντίνος Γεροντάκης (Beta RR 250) πήρε τη νίκη στη Junior Sprint του πρωταθλήματος Νότιας Ελλάδας ενώ παράλληλα κατάφερε να σημειώσει εξαιρετικούς χρόνους, ανεβαίνοντας ακόμα και στην πεντάδα Γενικής στην Enduro Test.

Σταθερή απόδοση για μία ακόμα φορά από τον Κωνσταντίνο Σεβαστάκη (RR 300) που τερμάτισε στην πέμπτη θέση της (Ε3) ενώ κάτω από την τέντα της ομάδας φιλοξενήθηκε και ο Ηλίας Κυριλής που πραγματοποίησε δυνατή αγωνιστική επιστροφή.

Στη σέλα ενός δίχρονου RR 300 ήταν ο ταχύτερος αναβάτης στην Ε3 ωστόσο μετά τον τερματισμό του, ακυρώθηκε λόγω λήψης εξωτερικής βοήθειας μετά την ειδική διαδρομή.

Φωτογραφίες: Θοδωρής Ερμήλιος

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019 10:55

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube