.
Κατηγορία Άλλοι
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 12:39

MiniGP Cup, 3ος γύρος, 22 Σεπτεμβρίου, Μέγαρα

Σε υψηλή θερμοκρασία!

Πριν ακόμα σβήσουν τα χαμόγελα, οι λάμψεις στα μάτια και «ηρεμήσει» η ατμόσφαιρα από τον προηγούμενο αγώνα (1η Σεπτεμβρίου) στο MiniGP Cup, όλοι δηλώνουν έτοιμοι για τον 3ο και τελευταίο αγώνα του αναπτυξιακού θεσμού. Στον ίδιο χώρο, στην πίστα καρτ του Αυτοκινητοδρομίου της πίστας καρτ των Μεγάρων, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, θα πέσει η αυλαία του 7ου Κυπέλου MiniGP.

Το ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στην «μεγάλη» παιδική κατηγορία, στην MiniGP1, όπου οι «μελετημένος» Σαράντης Γεωργιάδης (ΟΔΜΑΑ, IMR) θα προσπαθήσει να κρατήσει τη βαθμολογική υπεροχή που έχει έναντι του ενθουσιώδη Νίκου Πιρλιπίδη (Πήγασος, IMR).

Με 4 νίκες σε 4 αγώνες ο Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος (ΑΡΗΣ, IMR) δεν κινδυνεύει στην κατηγορία KidGP, αλλά ο Γιώργος Φασουλάκης θα κάνει τα πάντα για την νίκη στην οποία όλο και πλησιάζει.

Φυσικά, στο τέλος μιας χρονιάς που χαρακτηρίστηκε ήδη από την εμφάνιση πολλών νέων παιδικών προσώπων, παιδιά που αποκτούν εμπειρίες και βελτιώνονται σταθερά, όλα είναι δυνατά και αναμενόμενα!

Σας περιμένουμε!

ΑΡΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
Μαυρογένους 6, Πεντέλη
210 8049641
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Afisa 3550 3a

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon