.
Κατηγορία Άλλοι
Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 15:45

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΜΧ 2019: Μεγαλόπολη - Η ματιά της ΚΤΜ

Ο έκτος και προτελευταίος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2019 έγινε στη γνωστή πίστα MΧ της Μεγαλόπολης. Η ζέστη έπαιξε τον ρόλο της στις προσπάθειες όλων των αναβατών και δοκίμασε τις αντοχές των ιδίων, των ομάδων τους και των διοργανωτών.

Τα σωματεία ΑΛΜΑ Μεγαλόπολης, ΑΡΗΣ Πεντέλης και ΑΟΛΜΟ σε συνεργασία με τη ΔΕΗ διοργάνωσαν έναν πολύ καλό αγώνα με πληθώρα συμμετοχών.

Σε ένα απαιτητικό τερέν ο αναβάτης της KTM MOTOREX MICHELIN ACERBIS TEAM με μια άριστα προετοιμασμένη KTM 250 SX-F κατάφερε να αποφύγει τα λάθη και να πλασαριστεί στην πρώτη τριάδα. Οι δυνατές μάχες που έδωσε με τους πρωτοπόρους απέδειξαν για μια ακόμη φορά πως συγκαταλέγεται στους πρωταγωνιστές της κατηγορίας. Παρά τις ατυχίες, τη φετινή χρονιά ο Φραγκίσκος Ζούνης βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας έχοντας συλλέξει 196. Στόχος του στον τελευταίο αγώνα είναι να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς και να αναρριχηθεί στη βαθμολογία της κατηγορίας.

«Κάναμε έναν πολύ καλό αγώνα. Οι επιδόσεις ήταν πολύ καλές. Στο Α΄ σκέλος μια βλάβη στο πίσω φρένο της μοτοσυκλέτας με κράτησε στην 3η θέση. Στο Β΄ σκέλος, ενώ βρισκόμουν στην τριάδα, είχα μια πτώση. Ανέκαμψα και χάρη στην εξαιρετική KTM 250 SX-F τερμάτισα στην 3η θέση. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος και τώρα πια εστιάζουμε στον τελευταίο αγώνα του Πρωταθλήματος.»

Πάνω στην KTM 125 SX ο αναβάτης της KTM MOTOREX MICHELIN ACERBIS TEAM πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση στο Α΄ σκέλος ξεδιπλώνοντας το ταλέντο του. Τερμάτισε στη δεύτερη θέση και έδειξε πως επανέρχεται δυναμικά μετά τον τραυματισμό που είχε στις αρχές της χρονιάς. Στο Β΄ σκέλος αντιμετωπίζοντας προβλήματα δεν μπόρεσε να τερματίσει.

«Έκανα έναν πολύ καλό αγώνα στο Α΄ σκέλος και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή μου αλλά και την απόδοση της μοτοσυκλέτας μου. Σε συνεργασία με την ομάδα ευελπιστώ ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς να είναι ακόμη καλύτερος για όλους.»

Η KTM MOTOREX MICHELIN ACERBIS TEAM θα επιστρέψει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στον έβδομο γύρο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross στις 29 και 30 Ιουνίου στη πίστα Θολωτού, Νέας Γωνιάς Χαλκιδικής

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 15:51

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon