Κατηγορία Άλλοι
Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 11:25

Husqvarna Motul Michelin Acerbis Team: Ο Αλέξανδρος Γεωργαντάς κατακτά την ΜΧ2

Δεύτερη θέση και ένας από τους ταχύτερους γύρους στην ιστορία της πίστας της Μεγαλόπολης για τον Άρη Τσαρνά στην ΜΧ1.

Ο Αλέξης Γεωργαντάς έβαλε το όνομά του στον πίνακα με τους Πρωταθλητές του Πανελλήνιου Motocross. Με νικηφόρο σερί αγώνων κατέκτησε μαθηματικά τον τίτλο έναν αγώνα πριν από το τέλος του φετινού Πρωταθλήματος.

Πάνω στη HUSQVARNA FC 250 ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί και πανηγύρισε τον πρώτο τίτλο της καριέρας του μαζί με την ομάδα της Husqvarna Motul Michelin Acerbis Team.

Από τη μεριά του ο Άρης Τσαρνάς εντυπωσίασε με τη μαχητικότητά του και έδειξε πως δικαίως βρίσκεται πλέον στην τρίτη θέση της MX1. Ο Τσαρνάς, αφού σημείωσε έναν από τους ταχύτερους χρόνους που έχουν καταγραφεί στην πίστα της Μεγαλόπολης στο προκριματικό σκέλος με την HUSQVARNA FC 450, κατέκτησε την δεύτερη θέση και στα δύο σκέλη του αγώνα.

H Husqvarna Motul Michelin Acerbis Team ανανεώνει το αγωνιστικό της ραντεβού για τον έβδομο και τελευταίο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 29 και 30 Ιουνίου σε πίστα που θα ανακοινωθεί σύντομα.

#21 Αλέξης Γεωργαντάς – Ηusqvarna FC 250
“Στον αγώνα της Μεγαλόπολης ξέραμε πως χρειαζόμασταν δύο καλούς τερματισμούς. Έτσι, χωρίς καθόλου άγχος και με ακόμη δύο νίκες καταφέραμε να εξασφαλίσουμε τον τίτλο στην MX2, έναν αγώνα πριν κλείσει η χρονιά. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα μου που με βοήθησε να κατακτήσω το Πρωτάθλημα”

#91 Άρης Τσαρνάς – Husqvarna FC 450
“Στο A’ σκέλος παρέμεινα κοντά στον πρωτοπόρο, ώσπου έχασα τον ρυθμό μου εξαιτίας ενός ντουμπλαρίσματος. Έπρεπε να μην συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο, αφού αντιμετώπισα πρόβλημα στον μπροστινό τροχό. Στο Β΄ σκέλος δεν μπόρεσα να ακολουθήσω εξαιτίας της σκόνης και έμεινα δεύτερος. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συνολική προσπάθεια και οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μου που με στηρίζει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube