.
Κατηγορία Άλλοι
Τετάρτη, 15 Μαϊος 2019 09:39

Yamaha - Φουλ της καρό σημαίας στον Πύργο

Στις 11 & 12 Μαΐου διεξήχθη ένας ακόμα γεμάτος αδρεναλίνη αγώνας, o 5ος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross στα Δουνέϊκα Ηλείας, με καλό καιρό και πολλές καρό σημαίες για τους αναβάτες με τα ΜΠΛΕ!

MX1: Τις 2 από τις 3 θέσεις του βάθρου κάλυψαν οι αναβάτες μας Δημήτρης Κοντολέτας (1ος) και Γιάννης Τουρατζίδης (3ος) μετά από 2 εντυπωσιακά σκέλη.

TOURATZIDIS

Γιάννης Τουρατζίδης: Ισορροπία, τακτική και πάντα ψηλά!!

KODOLETAS 01

Δημήτρης Κοντολέτας : Ο τοπικός ήρωας στα καλύτερά του!

ΜΧ2 - ΜΧ2Τ: Ο Ανδρέας Ανδρέου, απολαυστικός και χαμογελαστός παρά κάποιες απανωτές ατυχίες, κατάφερε να ανέβει στο 2ο σκαλί του βάθρου με 2 δεύτερες θέσεις στα σκέλη.

ANDREOY

Ανδρέας Ανδρέου : Απολαυστικός!

Ο Αντώνης Σάγμαλης (ΜΧ2Τ) που συναγωνίζεται στα ίσα τους αναβάτες της ΜΧ2, κατακτά την 1η θέση στην κατηγορία του, και καταφέρνει να κρατηθεί στην 5η θέση της γενικής κατάταξης.

IMG 3079

Αντώνης Σάγμαλης: Ανέπαφος!

Στην ΜΧ2 σταθερός ο Δημήτρης Μπαξεβάνης κερδίζει την 6η θέση της κατάταξης, την ίδια για κάθε σκέλος, ενώ ο Δημήτρης Τουρατζίδης στάθηκε άτυχος με μια εγκατάλειψη στο 1ο σκέλος, και μια 7η θέση στο 2ο.

BAXEVANIS

Δημήτρης Μπαξεβάνης: Σταθερός

touratzidis dimitris

Δημήτρης Τουρατζίδης: Δεν τα παρατά ποτέ!

MX85: Ο Νικόλας Κανελλόπουλος, μας εντυπωσιάζει κάθε φορά με την οδήγησή του και ανεβαίνει στο 2ο σκαλί του βάθρου έχοντας πάρει μια 3η θέση και μια 1η στα σκέλη.

kanellopoulos

Νικόλας Κανελλόπουλος #19

ΜΧ65: Τον Σωτήρη Φωτάκη δεν φαίνεται να τον βαραίνουν οι καρό σημαίες αφού και σε αυτόν τον αγώνα έφυγε με δύο τέτοιες και μια 1η θέση στο βάθρο της κατηγορίας του, εξασφαλίζοντας ήδη τον τίτλο για το 2019!

FOTAKIS

Σωτήρης Φωτάκης #94

Επόμενο «καλοκαιρινό» ραντεβού στη Μεγαλόπολη, το Σαββατοκύριακο 8 & 9 Ιουνίου!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 15 Μαϊος 2019 09:47

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon