Κατηγορία Άλλοι
Τρίτη, 14 Μαϊος 2019 09:56

Power House Engineering - Τριπλή επιτυχία στον αγώνα Dragster στο Τυμπάκι!

Στον δεύτερο αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Dragster Μοτοσυκλετών 2019 στο Τυμπάκι, η "δική μας" ομάδα του Power House Engineering στο δυναμόμετρο του οποίου δοκιμάζουμε όλες τις μεγάλες μοτοσυκλέτες των δοκιμών του BIKEIT, πέτυχε 2 νίκες και ένα ακόμα βάθρο!

Πρώτη θέση στην κατηγορία Super Pro, νέο προσωπικό ρεκόρ στα 200 μέτρα με 4.540" και καλύτερο χρόνο ημέρας, μια τρίτη θέση στην Super Street και τέλος πρώτη θέση και προσωπικό ρεκόρ 8.4" για την νέα μοτοσυκλέτα της ομάδας στην κατηγορία Street 2!

Επόμενη στάση ο τρίτος πρωταθληματικός αγώνας τον Ιούνιο στο Αγρίνιο.

Καλή προετοιμασία και καλή επιτυχία στον Σταμάτη Μαυρομμάτη και στον Ηλία Κωβαίο, τους 2 αναβάτες της ομάδας του Power House Engineering, αλλά και σε ολόκληρη την ομάδα!

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14 Μαϊος 2019 10:14

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube