.
Κατηγορία Άλλοι
Παρασκευή, 10 Μαϊος 2019 10:38

Yamaha Racing: Μεγάλη νίκη του Παναγιώτη Κακολύρη στην Καρυά Αργολίδας

Μια ακόμα δυνατή εμφάνιση πραγματοποίησε η επισημη αγωνιστική ομάδα της Yamaha στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro 2019, αυτή τη φορά στην Καρυά της Αργολίδας για τον 5ο αγώνα της σεζόν.

koinonas

Σ’ έναν ιδιαίτερα απαιτητικό αγώνα, ο Παναγιώτης Κακολύρης και η Yamaha WR250F του έδειξαν από την αρχή πως θα ήταν οι κυρίαρχοι του αγώνα! Έχοντας τον απόλυτο έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια και χωρίς να πάρει ρίσκα, πίεσε μόνο όσο χρειάστηκε!

manolidis

Ο Γιώργος Μανωλίδης κατέκτησε την 4η θέση στην κατηγορία Ε1 και την 8η στην EGP δίνοντας μάχη μέχρι και την τελευταία ειδική για την 7ηθέση. Στην 5η θέση της κατηγορίας βρέθηκε ο Λευτέρης Πανέτης όπου αγώνα με τον αγώνα εξοικειώνεται όλο και περισσότερο πάνω στην WR250F και ανεβάζει τις επιδόσεις του!! Μια άσχημη πτώση στην απλή διαδρομή έθεσε τον Πέτρο Μπίλλη από νωρίς εκτός αγώνα.

koinonas

Άτυχος ήταν και ο Γιώργος Κοινωνάς, ο οποίος άρχιζε να βρίσκει το ρυθμό του μετά από ένα μέτριο ξεκίνημα ,αφού αναγκάστηκε να εγκαταλείψει ένα γύρο πριν το τέλος από σπασμένο καπάκι στον συμπλέκτη μετά από μια πρόσκρουση που είχε με την WR450F πάνω σ’ ένα βράχο.

pisimanis

Τον καλύτερο αγώνα της καριέρας του πραγματοποίησε ο Γιώργος Πισιμάνης που από την αρχή οι χρόνοι του ήταν στο 4-5 της Γενικής Κατάταξης και τον έφερναν έτσι στην 2η θέση της Ε2 κατηγορίας, με μεγάλη μάλιστα διαφορά από την 3η! Μια λάθος στιγμή στην τελευταία ειδική τον έθεσε εκτός διαδρομής και τον ανάγκασε να “κολλήσει” και να χάσει πάρα πολύ χρόνο, τερματίζοντας έτσι στην 5η θέση της κατηγορίας.

Μεγάλη νίκη και για τον Δημήτρη Μαραγκό στην κατηγορία ΕΝ αφού οι χρόνοι του τον έφεραν για πρώτη φορά μέσα στην βαθμολογημένη 15άδα της Γενικής Κατάταξης! Στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ν.Ελλάδας τώρα ο Γιώργος Παναγόπουλος κατέκτησε την 2ηθέση στην κατηγορία ΝΕ1 και ο Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος την 5η! Ο πάντα ανταγωνιστικός Χρήστος Θεοδοσόπουλος βρέθηκε στη 2η θέση της ΝΕ2 πάνω στη δίχρονη WR250 μοτοσυκλέτα του και ο Αναστάσιος Σαράντης στην 3η θέση της NES!

Μπορεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro και το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ν. Ελλάδας να κάνουν παύση για καλοκαιρινές διακοπές, οι αθλητικές όμως υποχρεώσεις της ομάδας δεν σταματούν εδώ, αφού θα συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro που θα διεξαχθεί στις Σέρρες 13-15 Ιουνίου!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Μαϊος 2019 10:50

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon