Κατηγορία Άλλοι
Παρασκευή, 10 Μαϊος 2019 10:19

Riv3r Enduro Crossing 2019 - Τα μπλουζάκια της εκδήλωσης και όλες οι πρακτικές πληροφορίες

Όπως έχουμε προαναγγείλει, η 3η έκδοση του Riv3r Enduro Crossing έρχεται στις 7, 8 και 9 Ιουνίου 2019 στην όμορφη πόλη της Βέροιας.

Πρόκειται για έναν επίσημο αγώνα μοτοσυκλέτας που συνδιοργανώνεται από τα Αθλητικά Σωματεία «Μηχανοκίνητη Αθλητική Ομάδα» και «Εκτός Δρόμου Ομάδα», υπό την αιγίδα της Αθλητικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και την αρωγή των τοπικών αρχών, φορέων και χορηγών από όλη την Ελλάδα.

Καθώς πλησιάζουμε στην ημερομηνία του αγώνα, οι διοργανωτές έδωσαν στη δημοσιότητα το νέο σετ ρουχισμού για τον αγώνα, δηλαδή τα t-shirt που θα χαρακτηρίζονται από διαφορετικό χρώμα για κάθε κατηγορία: μπλεζ για τους συμμετέχοντες αθλητές, κίτρινο για το προσωπικό της διοργάνωσης (εργαζόμενοι και εθελοντές), κόκκινο για τους εκπροσώπους του Τύπου και πράσινο για τους θεατές.

Ειδικά για την τελευταία κατηγορία, τα πράσινα μπλουζάκια θα πωλούνται επί τόπου στον χώρο του αγώνα προς €10 έκαστο.

Όσο για τους υπόλοιπους, θα τα παραλαμβάνουν με την επικύρωση της συμμετοχής τους, ο καθείς από το πόστο του.

Όποιος επιθυμεί να συνεισφέρει ως εθελοντής στη διεξαγωγή του αγώνα, μπορεί να το δηλώσει ηλεκτρονικά στη διεύθυνση https://www.riv3r.gr/forma-ethelonti.

Όσο για τους δημοσιογράφους και φωτογράφους που επιθυμούν να καλύψουν τον αγώνα, η σχετική ηλεκτρονική φόρμα διαπίστευσης βρίσκεται στη διεύθυνση https://www.riv3r.gr/media.

Τέλος, δηλώσεις συμμετοχής για να τρέξει κανείς στο Riv3r Enduro Crossing γίνονται εδώ: http://www.e-amotoe.gr/e-secretary.aspx.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του αγώνα, https://www.riv3r.gr.

 

Διαβάστε εδώ την αναγγελία του αγώνα, το πρόγραμμα και τον ειδικό κανονισμό

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Μαϊος 2019 10:26

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube