.
Κατηγορία Άλλοι
Τρίτη, 07 Μαϊος 2019 14:14

ΠΠΤ 2019, 1ος αγώνας, Τρίπολη - 4 νίκες για Yamaha!

Εκπληκτική αρχή έκανε η Yamaha στην πρεμιέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας 2019 στο ιστορικό αεροδρόμιο της Τρίπολης, με 4 νίκες και εντυπωσιακές εμφανίσεις!

Ο καιρός ήταν άστατος όλο το Σαββατοκύριακο, με τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά να γίνονται υπό βροχή και τους αγώνες της Κυριακής να πραγματοποιούνται υπό νεφελώδεις και βροχερές συνθήκες.

Οι δύσκολες αυτές συνθήκες δεν φάνηκαν να προβληματίζουν τους αναβάτες των YAMAHA, οι οποίοι «πέταγαν» μέσα στην τεχνική διαδρομή του αεροδρομίου.

yamaha ppt2019 tripoli 3

SUPERBIKE: Ο πρωταθλητής μας Λευτέρης Πίππος με Υamaha R1 μη θέλοντας να ρισκάρει στις σύνθετες συνθήκες τερμάτισε στην 5η θέση.

yamaha ppt2019 tripoli 4

SUPERSPORT: Δυναμικός ο Άλεξ Παπαγεωργίου με Yamaha R6 έδωσε μια φοβερή μάχη με τον Σταύρο Τριντή για τη δεύτερη θέση της κατηγορίας, η οποία διήρκεσε σχεδόν ολόκληρο τον αγώνα, επιβραβεύοντάς τον τελικά με τη 2η θέση στο βάθρο.

yamaha ppt2019 tripoli 12

Κατηγορία Νέων / SS300: Την αρχή έκανε στην κατηγορία των Νέων ο 14χρονος Γιάννης Περιστεράς οδηγώντας τη Υamaha R3 του στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, γράφοντας ταυτόχρονα και τον ταχύτερο γύρο του αγώνα. Με τη νίκη του αυτή έγινε ο νεότερος νικητής στην ιστορία του ΠΠΤ!

yamaha ppt2019 tripoli 7

Ακόμα μια συμμετοχή με R3, o Γιώργος Γερακιανάκης οδήγησε καταπληκτικά, αλλά μια πτώση τον ανάγκασε να τερματίσει στην 5η θέση αφού συνέχισε τον αγώνα συλλέγοντας έτσι πολύτιμους βαθμούς.

yamaha ppt2019 tripoli 8

Η νίκη στην κατηγορία SS300 ήταν «οικογενειακή» υπόθεση μιας και Γιάννης Περιστεράς και Γιώργος Γερακιανάκης εκμεταλλευόμενοι τα Yamaha R3 τους απομακρύνθηκαν από τον ανταγωνισμό και τερμάτισαν κυριολεκτικά μαζί!

Ο Γιώργος Γερακιανάκης αναδείχθηκε νικητής με διαφορά 0,055 χιλιοστά του δευτερολέπτου και το πανηγύρισε δεόντως υστέρα και από την πτώση του στον πρώτο αγώνα της ημέρας.

yamaha ppt2019 tripoli 9

Η 3η συμμετοχή της Υamaha, με την ομάδα του Λευτέρη Πίππου και YZF-R3 στην ίδια κατηγορία, ήταν ένας αναβάτης από τη Ρόδο, ο Αντώνης Λάσκαρης, ο οποίος στην πρώτη του επαφή με τους αγώνες κατάφερε να προσαρμοστεί γρήγορα και να κερδίσει πολύτιμες εμπειρίες και την 5η θέση στον αγώνα!

yamaha ppt2019 tripoli 10

Σαρωτικός ήταν ο Λέανδρος Ντότσικας, με Υamaha ΤΖ 250 και την υποστήριξη των αδελφών Τσώκου παίρνοντας τη νίκη, με πάνω από 20 δευτερόλεπτα διαφορά από τον 2o! 

yamaha ppt2019 tripoli 1

Με 4 πρώτες, μια δεύτερη, μια τρίτη θέση και πολλές αξιόλογες συμμετοχές, η Υamaha αναδείχτηκε ο απόλυτος κυρίαρχος του 1ου αγώνα του πρωταθλήματος!

Ο επόμενος αγώνας είναι διπλός και θα πραγματοποιηθεί στην πίστα των Σερρών το Σαββατοκύριακο 1η και 2 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 07 Μαϊος 2019 14:29

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon