.
Κατηγορία Άλλοι
Δευτέρα, 06 Μαϊος 2019 16:33

ΠΠΤ 2019 - Βάθρα για την KTM στον 1ο αγώνα, στην Τρίπολη

Με έναν αγώνα φοβερού συναγωνισμού με τους πρώτους 5 οδηγούς της κατηγορίας Νέων να δίνουν μάχη σώμα με σώμα ξεκίνησε το πρωτάθλημα του 2019. Νικητής του αγώνα ο πολλά υποσχόμενος Γιάννης Περιστεράς. Στη δεύτερη θέση για τους περισσότερους γύρους του αγώνα ήταν ο Θωμάς Σκούρτας με την KTM RC 390, όμως μια στροφή πριν τον τερματισμό ο Παπανικολάου πέρασε μπροστά, με τον Σκούρτα να τερματίζει τρίτος αντιμετωπίζοντας πρόβλημα με την καινούργια νομοθεσία των ηλεκτρονικών στη μοτοσυκλέτα του. Ο Γιώργος Μπαξίσογλου με την KTM RC 390 είχε μία πτώση στον 4ο γύρο του αγώνα μετά από επαφή με τον Γερακιανάκη η οποία του στέρησε τo μπροστινό φρένο, παρόλα αυτά συνέχισε και τερμάτισε 4ος.

ktm skourtas team ppt2019 tripoli 9

Η κατηγορία SS-300 είχε αρκετό ενδιαφέρον μιας και είχε πολλές συμμετοχές, όμως το διάλειμμα μεταξύ κατηγορίας νέων και SS-300 ήταν πολύ μικρό έτσι δεν έδωσε το χρόνο στην ομάδα της KTM Skourtas racing center να αντιμετωπίσει το προβλημα με τα ηλεκτρονικά του Θωμά Σκούρτα. Έτσι είχαμε νικητή τον Γερακιανάκη μετά από μια πολύ ωραία μάχη με τον Περιστερά που τελικά τερμάτισε δεύτερος. Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Γιώργος Μπαξίσογλου, ενώ ο Θωμάς Σκούρτας οδήγησε συγκρατημένα και συντηρητικά και τερμάτισε 4ος.

Το ραντεβού ανανεώνεται για τον επόμενο -διπλό- αγώνα του ΠΠΤΜ στις Σέρρες την 1-2 Ιουνίου.

Η KTM Skourtas racing center θα ήθελε να ευχαριστήσει τους:

  • KTM S.E.E,
  • Quantum oils,
  • INTRAMOTO με τα ελαστικά Pirelli,
  • Μc.motor import με τα κράνη arai.

ktm skourtas team ppt2019 tripoli 8

Υ.Γ: Η KTM Skourtas racing center θα ήθελε να εκφράσει τα συγχαρητήρια της, εκτός από τους αθλητές, στο σωματείο ΑΡΗΣ για την διοργάνωση που κατάφερε να φέρει εις πέρας, με τόσες δύσκολες συνθήκες και εμπόδια. "Είδαμε ανθρώπους που αγαπούν το άθλημα, να κάνουν τα πάντα για την διεκπεραίωση του σε ένα πολύ φιλικό περιβάλλον, ενώ επίσης φρόντισε να αναφερθεί, για τα 30 χρόνια Αγώνων στην Τρίπολη και να τιμήσει ανθρώπους εκείνης της εποχής με τιμητικές πλακέτες, ανάμεσά τους και τον Σάκη Σκούρτα για την διαδρομή του στην κατηγορία SBK.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Μαϊος 2019 16:50

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon