.
Κατηγορία Άλλοι
Δευτέρα, 06 Μαϊος 2019 14:24

Αγώνας επιβίωσης στο Άργος για τη Beta Chachagias Racing Team

Σημαντικές βαθμολογικές απώλειες για τον Γιάννη Τρίγκα στον 5ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro 2019 στο Άργος και μία ακόμη νίκη για τον Κωνσταντίνο Γεροντάκη στη Enduro Junior Sprint.

Δύσκολο σαββατοκύριακο για τη Beta Chachagias στο Άργος. Η σκληρή και απαιτητική διαδρομή του αγώνα δυσκόλεψε τον Γιάννη Τρίγκα (Beta RR 300), που λόγω του πρόσφατου τραυματισμού του απέχει από την ιδανική φυσική του κατάσταση, και δεν του επέτρεψε να συνεχίσει το σερί τερματισμών του στο βάθρο της Ε3. Αντίθετα, συνέχισε το νικηφόρο σερί του ο Βενιαμίν της ομάδας, Κωνσταντίνος Γεροντάκης παίρνοντας μία ακόμη νίκη στην Junior Sprint του πρωταθλήματος Νότιας Ελλάδας. Σταθερή απόδοση για τον Βρετανό Philip Atwill (Beta RR 250) και τον Κωνσταντίνο Σεβαστάκη (RR 300) που τερμάτισαν στις θέσεις εφτά (Ε2) και πέντε (Ε3) αντίστοιχα.

giannis trigas

Τρίγκας: “Στη δύσκολη πετρώδη διαδρομή του αγώνα χρειαζόταν αρκετό ρίσκο για να καταφέρω να πάω γρήγορα. Κατάφερα να γλυτώσω δύο πτώσεις στον πρώτο γύρο και στη συνέχεια μείωσα τον ρυθμό μου καθώς δεν ήθελα να ρισκάρω μία πτώση σε αυτό το τερέν που θα με οδηγούσε σε τραυματισμό. Στο τέλος του αγώνα κατάφερα να βελτιώσω τους χρόνους μου και να περιορίσω τις βαθμολογικές απώλειες ώστε να κλείσουμε το πρώτο μισό του πρωταθλήματος όσο πιο κοντά γινόταν στην πρώτη θέση της κατηγορίας.”

service point

Κώστας Χαχάγιας: “Ένα όχι και τόσο ευχάριστο σαββατοκύριακο για την ομάδα καθώς η αποχή από τον αγώνα του Νάσου, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, η τέταρτη θέση του Γιάννη καθώς και οι τραυματισμοί πολλών αθλητών δημιούργησε άσχημο κλίμα, Στα θετικά του αγώνα ήταν για μία ακόμη φορά η απόδοση του Γεροντάκη, η σταθερότητα του Σεβαστάκη και του Atwill καθώς και οι τερματισμοί των υπολοίπων αναβατών της ομάδας που κατάφεραν να βγουν αλώβητοι, τόσο οι ίδιοι όσο και οι μοτοσικλέτες τους.”

Επόμενος αγώνας 22 Σεπτεμβρίου στη Σπάρτη

Φωτογραφίες: Θοδωρής Ερμήλιος

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Μαϊος 2019 14:39

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon