.
Κατηγορία Άλλοι
Τρίτη, 09 Απριλίου 2019 15:31

Σπουδαία εμφάνιση για τη Yamaha στον 4ο αγώνα Π.Π. Enduro

Δελτίο Τύπου της Μοτοδυναμικής Α.Ε.

Με πολλές νίκες και πολλά βάθρα για την ομάδα μας ολοκληρώθηκε ο 4ος Αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Enduro και ο 2ος του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Enduro Ν. Ελλάδος στην πόλη των Μεγάρων!

Σ’ έναν πολύ καλό αγώνα που διοργανώθηκε άρτια από τη Λέσχη των Μεγάρων ο Παναγιώτης Κακολύρης (#100) ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στην κατηγορία Ε1 και στη 2η της κατηγορίας Enduro GP παραμένοντας έτσι βαθμολογικά 1ος.

APONOMH E1

Στην 3η θέση του βάθρου ανέβηκε ο Γιώργος Μανωλίδης (#111) που δεν ήταν στην καλύτερη του μέρα, ενώ οι Λευτέρης Πανέτης (#115) και Πέτρος Μπίλλης (#15) συμπλήρωσαν την 4η και 5η θέση της κατηγορίας αντίστοιχα. Λίγα δευτερόλεπτα στην τελευταία «ειδική» στέρησαν από τον Γιάννη Σεβαστόπουλο (#182) την 6η θέση της κατηγορίας τερματίζοντας τελικά 7ος.

Η τελευταία «ειδική» φέρνει τον Γιώργο Κοινωνά (#22) στην 4η θέση της κατηγορίας Ε2 και στην 5η της Enduro GP. Ο Γιώργος Πισιμάνης (#24) που από τα μισά του αγώνα οδηγούσε τραυματισμένος, τερμάτισε στην 6η θέση της κατηγορίας.

KOINONAS

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε και ο νεαρός Δημήτρης Μαραγκός(#425) στην κατηγορία ΕΝ, σημειώνοντας μάλιστα πολύ καλούς χρόνους στη Γενική Κατάταξη!

Οι πρωτιές και τα βάθρα συνεχίστηκαν και στις κατηγορίες του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ν. Ελλάδας!!!

Αφήνοντας για λίγο πίσω τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ο Θοδωρής Ζαγλάρας βρέθηκε στη 2η θέση της κατηγορίας ΝΕ1 για λίγα μόλις δευτερόλεπτα πίσω από την 1η, ενώ ο Γιώργος Παναγόπουλος πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση τερμάτισε 3ος.

Ο έμπειρος Χρήστος Θεοδοσόπουλος ήταν ο νικητής της κατηγορίας ΝΕ2, της πιο πολυπληθούς κατηγορίας του Πρωταθλήματος!!!

APONOMI EOPEN

Άλλη μια 1η θέση στον αγώνα, αυτή τη φορά με τον Φοίβο Κολιοπάνο στην κατηγορία ΕOpen.

Τέλος, στην πιο «μικρή» αλλά και πιο ελπιδοφόρα κατηγορία του Πρωταθλήματος την Junior Sprint (αναβάτες από 15-18 ετών), ο Νικόλας Μιχαηλίδης κατέκτησε τη 2η θέση της κατηγορίας συμμετέχοντας μάλιστα για 1η φορά σε αγώνα Enduro.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αναβάτες της ομάδας μας!!!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας αμέσως μετά το Πάσχα, στις 5 Μαΐου στο Άργος.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Απριλίου 2019 15:41

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon