.
Κατηγορία Άλλοι
Δευτέρα, 01 Απριλίου 2019 15:14

3ος αγώνας Π.Π. MX - H Yamaha κατέκτησε τα βάθρα σε όλες τις κατηγορίες!

Το Σαββατοκύριακο 30-31 Μαρτίου στη Χαλκίδα

Σε ένα πολύ απαιτητικό, γεμάτο μονομαχίες και πολλές εκπλήξεις σκηνικό,ο Σαββατοκύριακο 30-31 Μαρτίου η ομάδα της Yamaha γέμισε τα βάθρα στον 3ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος MOTOCROSS στη Χαλκίδα!

Παρά το γεγονός των τραυματισμών και των πτώσεων που έκοβαν την ανάσα, οι αναβάτες των "μπλε" απέδειξαν για ακόμα μια φορά τη δύναμη, την αντοχή, το ήθος και την αγάπη για αυτό που κάνουν. Η ανταμοιβή της ομάδας προέκυψε ακόμα μια φορά από τα αποτελέσματά της:

03 KODOLETAS

Κυριαρχία στην ΜX1: Μεγάλος νικητής ο πρόσφατα εγχειρισμένος Δημήτρης Κοντολέτας, που από το πρώτο σκέλος έκανε ξεκάθαρο ποιος έχει το πάνω χέρι, με τον Γιάννη Τουρατζιδη να ανεβαίνει στο 3ο σκαλί του βάθρου οδηγώντας τραυματισμένος, με άσχημη πτώση και πολύ χώμα στα μάτια!

01.ANDREOU

ΜΧ2: Τερματίζοντας 2ος και στα δύο σκέλη του αγώνα, ο Ανδρέας Ανδρέου μετά από έναν καταπληκτικό αγώνα, κλέβει την παράσταση και ανεβαίνει στην 3η θέση του βάθρου στο τέλος της ημέρας. Στη συνέχεια και στις 4 επόμενες θέσεις έρχονται, πάντα με Yamaha, οι Δ.Μπάκας, Α.Σάγμαλης, Δ.Τουρατζίδης και Δ.Μπαξεβανης.

02 SAGMALIS

ΜΧ2Τ: 1ος όπως μας έχει συνηθίσει πια ο Αντώνης Σάγμαλης (5ος στην ΜΧ2) πάρα τις πτώσεις που είχε κατά τη διάρκεια του διήμερου.

IMG 7559

Στις κατηγορίες Junior, τα πράγματα ήταν λίγο πιο ξεκάθαρα, με τον Σωτήρη Φωτάκη να κερδίζει την ΜΧ65 και στα 2 σκέλη του αγώνα και τον Νικόλα Κανελλόπουλο να τερματίζει 3ος στην ΜΧ85 με μία 3η θέση ανά σκέλος. Οι μικροί αναβάτες της Yamaha εντυπωσιάζουν πάντα τόσο με την οδήγησή τους, όσο και με την ωριμότητά τους μέσα και έξω από την πίστα!

Επόμενο ραντεβού στα Τρίκαλα 20-21 Απριλίου.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Απριλίου 2019 15:15

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon