.
Κατηγορία Άλλοι
Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2018 15:26

Ακυρώνεται οριστικά ο 5ος Αγώνας Π.Π Trial 2018

Το Πρωτάθλημα ολοκληρώνεται με 4 αγώνες

Άσχημα τα νέα από τον χώρο του ελληνικού Trial, καθώς η ΑΜΟΤΟΕ ανακοίνωσε πως ακυρώνεται οριστικά ο 5ος αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Trial για το 2018, και έτσι το Πρωτάθλημα ολοκληρώνεται με 4 αγώνες.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΑΜΟΤΟΕ:

"Ο 5ος και τελευταίος αγώνας για το Π.Π. Trial 2018 που ήταν προγραμματισμένος να γίνει στις 9/12/2018 στο Λουτράκι, ακυρώνεται οριστικά, ύστερα από αιφνίδια απόφαση άρνησης τέλεσής του από το αρμόδιο αθλητικό σωματείο.

Δυστυχώς, παρότι έγιναν μεγάλες προσπάθειες, δεν κατέστη δυνατή η ανάληψη του τελευταίου αυτού αγώνα από κάποιο άλλο αθλητικό σωματείο, στον χρόνο που απομένει μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ως εκ τούτου το φετινό πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί με 4 αγώνες. Ο χώρος και ο χρόνος της τελετής απονομής του πρωταθλήματος, που κανονικά θα λάμβανε χώρα στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Η επιτροπή TRIAL της ΑΜΟΤΟΕ."

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2018 15:38

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon