.
Κατηγορία Άλλοι
Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018 15:00

Hellas Rally Raid 2019 – Έρχεται στην Κεντρική Ελλάδα

Αυτή είναι η διοργάνωση του 2019

Από τις 19 ως τις 26 Μαΐου τα βουνά της Κεντρικής Ελλάδας γύρω από το Καρπενήσι θα φιλοξενήσουν τους συμμετέχοντες στο Hellas Rally Raid 2019.

Μετά την περυσινή επιτυχία στην Αρχαία Ολυμπία, το φετινό Ράλι μεταφέρεται σε έναν νέο, μαγευτικής ομορφιάς προορισμό για επτά αγωνιστικές μέρες γεμάτες δράση, καθημερινές διαδρομές από 160 ως 250 χιλιόμετρα σε μια μεγάλη ποικιλία εδαφών.

Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Hellas Rally Raid για να μάθετε όλα όσα χρειάζεστε για τον αγώνα του 2019.

Διαβάστε το πρώτο Newsletter της διοργάνωσης στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Issuu και ακολουθήστε για να είστε πάντα ενήμεροι για κάθε νέα ανάρτηση.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018 15:01

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon