.
Κατηγορία Άλλοι
Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2018 09:58

3ο Tourist Trophy Ψυχικού

Ένας θρυλικός αγώνας ξαναζεί

Μετά τις δύο προηγούμενες μεγαλειώδους επιτυχίας αναβιώσεις, το Ελληνικό Μουσείο Μοτοσυκλέτας – Motorcycle Republik, ο Δήμος Ψυχικού και ο ΔΙΚΕΦΙΨ διοργανώνουν την Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2018, την 3η αναβίωση του ιστορικού αγώνα που διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 1929, Tourist Trophy Ψυχικού (Τ.Τ. Ψυχικού).

Το κεντρικό σημείο συνάντησης θα είναι στην 1η Πλατειά Ψυχικού (Blue Bell) στις 9 το πρωί της 4ης Νοεμβρίου.

Ο στόχος μας και για φέτος είναι να μεταφέρουμε, όσο μπορούμε καλύτερα, το κλίμα της εποχής κάθε κατηγορίας των συμμετεχουσών μοτοσυκλετών, που θα είναι εμπλουτισμένο με αρκετές παράλληλες εκδηλώσεις.

Η αναβίωση θα γίνει σύμφωνα με τον κανονισμό regularity της FIVA, ο ειδικός κανονισμός της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί σύντομα.

Οι μοτοσυκλέτες που θα συμμετάσχουν θα χωριστούν σε τρεις κατηγορίες:

1 - Μοτοσυκλέτες κατασκευασμένες έως το 1945

2 - Μοτοσυκλέτες από το 1946 έως το 1968

3 - Μοτοσυκλέτες κατασκευασμένες από το 1969 έως το 1979.

Η εξαιρετικά επιτυχημένη εκδήλωση του 2016 με σχεδόν 60 συμμετέχοντες και περισσότερους από 3,000 θεατές και του 2017 με 84 συμμετέχοντες, απέσπασαν θετικότατα σχόλια από την TV, τα έντυπα και τα διαδικτυακά μέσα του ειδικού τύπου και όχι μόνο.

Ο σημαντικός αριθμός συμμετεχόντων και η συμμετοχή γνωστών Ελλήνων οδηγών αγώνων, μηχανικών και δημοσιογράφων των χρυσών δεκαετιών της μοτοσυκλέττς ‘60 και ‘70 στην 3η αναβίωση του Τ.Τ. Ψυχικού εγγυώνται την ποιότητα της εκδήλωσης.

Η εκδήλωση γίνεται υπό την αιγίδα της Ε.Ο.ΦΙΛΠΑ και της κοινότητας των Guzzisti Hellas. Ειδικά για φέτος, το 3ο Τ.Τ. Ψυχικού αποτελεί διεθνές γεγονός καταχωρημένο στο πρόγραμμα εκδηλώσεων της F.I.V.A. ως εθνικό γεγονός (Β Event) και προβάλλει τη χώρα μας διεθνώς!

Η 3η αναβίωση του Τ.Τ. Ψυχικού είναι πια ένας μοτοσυκλετιστικός αλλά και πολιτισμικός θεσμός, η μεγάλη γιορτή της μοτοσυκλέτας.

4 Νοεμβρίου. Θα είμαστε όλοι εκεί!

Πληροφορίες – Συμμετοχές: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & στο τηλέφωνο 6944 445666

*Λήξη συμμετοχών 25 Οκτωβρίου 2018 - περιορισμένες συμμετοχές.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2018 09:59

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon