.
Κατηγορία Άλλοι
Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018 10:04

MiniGP Cup 2018 – Έρχεται ο δεύτερος αγώνας της χρονιάς στα Μέγαρα

Μικροί αναβάτες, μεγάλο θέαμα

Μετά από έναν συναρπαστικό εναρκτήριο αγώνα τον Ιούλιο, οι λιλιπούτειοι και μη πρωταγωνιστές του μοναδικού MiniGP Cup είναι καθόλα έτοιμοι για τον δεύτερο αγώνα της χρονιάς, αγώνα που θα διεξαχθεί στην πίστα καρτ των εγκαταστάσεων του Αυτοκινητοδρομίου των Μεγάρων στις 23 Σεπτεμβρίου.

Το πρώιμο, άκρως θετικό, στοιχείο του αγώνα είναι το αυξημένο ενδιαφέρον συμμετοχής αφού αθλητές ακόμα και από την Ρόδο έχουν δηλώσει ότι θα πάρουν μέρος. Χαρακτηριστικό του αγώνα το γεγονός ότι η πίστα στα Μέγαρα δεν χρησιμοποιείται για προπονήσεις επομένως όλοι οι συμμετέχοντες σχεδιάζουν τα αγωνιστικά τους πλάνα σε «λευκό χαρτί».

Τα βλέμματα όλων θα είναι φυσικά συγκεντρωμένα, στην κατηγορία MiniGP1 και στην μονομαχία των 10χρονων Βασίλη Παντελεάκη (ΑΡΗΣ, RMU) και Σπύρου Φουρθιώτη (ΛΕΜΟΤ, Ohvale), αθλητές που έρχονται και από διεθνείς συμμετοχές και επιτυχίες, μια μονομαχία που ξεκίνησε 4 χρόνια νωρίτερα και συνεχίζεται, πάντα στα πλαίσια του όμορφου αθλητικού συναγωνισμού.

Με την πολύμηνη πλέον διακοπή του Π.Π. Ταχύτητας, οι Νίκος Ελευθερίαδης (Ο65, IMR) και Γιώργος Γερακιανάκης (ΑΡΗΣ, Honda) θα εμφανιστούν στον MiniGP Cup και στην MiniGP σίγουρα διψασμένοι για έναν δυνατό αγώνα.

Αλλά και οι μεγαλύτεροι αθλητές των Open PitBikes, ο Σωτήρης Στυλιάδης (ΑΡΗΣ, IMR) και ο Αντώνης Καλέμης (Ο65, IMR) «κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα» όπως και ο Γιάννης Λογοθέτης (O65) που θέλει να διατηρήσει το αήττητο στο IMR Cup.

Φυσικά και ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχουν οι εξελίξεις στην πλέον ελπιδοφόρα κατηγορία, στην KidGP των 8-10 ετών όπου οι «νεοφερμένοι» Σπύρος Αντωνίου (ΦΙΑΜ) και Σαράντης Γεωργιάδης (ΟΔΜΑΑ) θα τα βάλουν με τους «παλιούς», τον Κωνσταντίνο Μαυρόπουλο και Γιώργο Φασουλάκη (αμφότεροι του Ο65)

Όπως έχει καθιερωθεί από φέτος, η δράση και η αγωνία θα είναι διπλή αφού κάθε κατηγορία θα έχει 2 σκέλη αγώνων.

Για να πάτε στο Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων, από την Εθνική Οδό (έξοδο για Πάχη-Μέγαρα) κατευθύνεστε αρχικά για Πάχη και μετά ακολουθείτε τις σημάνσεις. Φθάνοντας στην κεντρική είσοδο, για την πίστα καρτ προσπερνάτε την κύρια είσοδο και βρίσκετε την ξεχωριστή είσοδο για το κάρτ περίπου 100 μ. πιο ανατολικά, στον ίδιο δρόμο.

Συντεταγμένες GPS: 37.59.10 B - 23.21.52 A.

Ενημερωθείτε εδώ για τον ειδικό κανονισμό του αγώνα

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018 10:10

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon