.
Κατηγορία Άλλοι
Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018 16:01

H Yamaha στον 4ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2018

Επιτυχίες σε όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες στα Μέγαρα

Μετά και την ολοκλήρωση του 4ου αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών 2018 στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, η Yamaha σημειώνει τα εξαιρετικά αποτελέσματα των αναβατών της σε όλες τις κατηγορίες.

Ο Λευτέρης Πίππος παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας της κατηγορίας SBK με διαφορά 8 βαθμών από τον 2ο, μετά από μια συγκλονιστική μάχη με τον Πρωταθλητή Σάκη Συνιώρη, η οποία καθήλωσε τους θεατές που βρέθηκαν στην πίστα των Μεγάρων.

Yamaha ppt megara 18

Η R1 έδειξε πανίσχυρη και ο Πίππος πήρε όλα τα θετικά της στοιχεία και προηγήθηκε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Η κρίσιμη στιγμή ήταν μόλις στον προτελευταίο γύρο και η μάχη κρίθηκε στο προσπέρασμα του Κώστα Φωτιάδη που οδηγεί επίσης μια R1. Ο Πίππος χρειάστηκε να κάνει λίγα περισσότερα μέτρα και να χάσει την πρωτοπορία, τερματίζοντας στην 2η θέση. Από τους γνώστες των Ελληνικών αγώνων θεωρήθηκε η μάχη της δεκαετίας, καθώς οι δύο οδηγοί αλληλοπροσπεράστηκαν πολλές φορές και η νίκη τελικά κρίθηκε στις λεπτομέρειες των προσπεράσεων των αργότερων οδηγών.

Ο Γιώργος Μαρκεσίνης με τη δική του Yamaha R1 τερμάτισε στην 5η θέση, ενώ πίσω του ο Κώστας Ζαχαρόπουλος πήρε την 6η θέση, κάνοντας τον καλύτερό του αγώνα και με νέο προσωπικό ρεκόρ ταχύτερου γύρου. Ο Φωτιάδης πήρε την 7η θέση μπροστά από τον έμπειρο Μιχάλη Σπηλιώτη.

Yamaha ppt megara 25

Στην κατηγορία SSP (Supersport) ο Άλεξ Παπαγεωργίου με την Yamaha R6, ήταν στη μάχη για τη νίκη και τις θέσεις του βάθρου, όταν αναγκάστηκε να εγκαταλείψει λόγω τεχνικού προβλήματος.
Ο Δημήτρης Παπαγγέλου με τη δική του R6 ανέβηκε στο 3ο σκαλί του βάθρου, ενώ ο Γιώργος Λιούντρης έκανε καλό αγώνα και τερμάτισε 5ος.

Τέσσερις από τις επτά μοτοσυκλέτες της κατηγορίας των Νέων Οδηγών ήταν Yamaha YZF-R3. Ελευθεριάδης, Γερακιανάκης, Κυριάκου και Γκιζίνος ήταν οι συμμετοχές μας, όπου πήραν αντίστοιχα τις θέσεις 4, 5 και 6 οι τρεις πρώτοι, ενώ δυστυχώς ο Γκιζίνος στάθηκε άτυχος στις ελεύθερες δοκιμές την ημέρα του αγώνα και δεν κατάφερε να ξεκινήσει λόγω τεχνικού προβλήματος.

Yamaha ppt megara 14

Στην κορυφή της βαθμολογίας της κατηγορίας SSP300 (Supersport 300) παραμένει ο 14χρονος Νίκος Ελευθεριάδης που αγωνίστηκε και σε αυτήν με την Yamaha YZF-R3 ανεβαίνοντας στο 2ο σκαλί του βάθρου μετά από μεγάλη μάχη με τον Γιώργο Μπαξίσογλου. Ο Γιώργος Γερακιανάκης επίσης αγωνίστηκε και σε αυτήν την κατηγορία με την ίδια μοτοσυκλέτα κατακτώντας την 4η θέση, βελτιώνοντας σημαντικά τους χρόνους του.

Φωτογραφίες 1

Φωτογραφίες 2

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018 16:08

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon