.
Κατηγορία Άλλοι
Δευτέρα, 02 Απριλίου 2018 15:23

Η επικοινωνιακή πορεία του ΠΠΤ2017

 

Αποτελέσματα προβολής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2017



Η εταιρία 2 Δέλτα Τηλεοπτικές Παραγωγές ανέλαβε τον Δεκέμβριο του 2016 να δημιουργήσει το κατάλληλο «σκηνικό» για την ανάπτυξη του ΠΠΤ και τη δημιουργία ενός θελκτικού «προϊόντος», ώστε η διαφημιστική παρουσία των χορηγών να είναι αποδοτική και να δίνει πίσω περισσότερα και ποιοτικότερα χαρακτηριστικά παρά ποτέ!

Για να προσελκυσθούν οι Χορηγοί, κάτι που είναι ζητούμενο από τους οδηγούς και τους οργανωτές των Αγώνων, δημιουργήθηκαν: website με την ονομασία www.ppt.gr και σελίδα Facebook “ΠΠΤ” και έγινε δυνατή η τηλεοπτική κάλυψη των Αγώνων από την COSMOTE TV, που έχει αποδειχθεί ότι είναι το “σπίτι” του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με μεγάλη διείσδυση στο ειδικό κοινό της μοτοσυκλέτας, αλλά και σε γενικότερα κοινά, αφού το πρόγραμμα του καναλιού SPORT5HD προβάλλεται σε πολλά σημεία – όπως καφέ κ.α. - στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του προγράμματος της COSMOTE TV οι 6 Αγώνες (5 αγωνιστικά ΣΚ) έτυχαν των εξής προβολών:

1ος αγώνας: 65 προβολές 146 Ώρες 15' λεπτά
2ος αγώνας: 60 προβολές 135 Ώρες
3ος αγώνας: 77 προβολές 173 Ώρες 15' λεπτά
4ος αγώνας: 22 προβολές (στιγμιότυπα) 25 Ώρες 40' λεπτά
5ος αγώνας: 0 προβολές (Σάββατο)
6ος αγώνας: 54 προβολές 121 Ώρες 30' λεπτά

Σύνολο ενός έτους, 2017, τηλεοπτικής προβολής: 601 Ώρες 40' λεπτά

Μια πρωτοφανής τηλεοπτική προβολή λοιπόν για τα Ελληνικά και όχι μόνο δεδομένα, ειδικά όταν τα προηγούμενα χρόνια η τηλεοπτική προβολή ήταν ελάχιστη έως ανύπαρκτη.
Στον τομέα του δημοφιλούς Facebook, η σχετική σελίδα είχε κατά Μέσο Όρο 48,000 απήχηση ανά αγώνα των σχετικών αναρτήσεων.

Σύνολο 5 Αγώνες 240,000 απήχηση του ΠΠΤ2017

Μέσα στο 2017 το website www.ppt.gr έκανε 340 αναρτήσεις, με πάνω από 1,000 φωτογραφίες, ενώ δημιουργήθηκε χώρος για τους Χορηγούς και τα μπάνερ τους. Παράλληλα υπήρξε σύνδεση με τα website των Χορηγών Επικοινωνίας.

Επιπλέον μέσω των δημοσιεύσεων των σχετικών Δελτίων Τύπου που εκδιδόταν πριν και μετά από κάθε Αγώνα, υπήρξε μια εξαιρετική προβολή από τους πολλούς Χορηγούς Επικοινωνίας, μεταξύ των οποίων ήταν και το κορυφαίο αθλητικό πόρταλ www.gazzetta.gr αλλά και το www.4troxoi.gr, πέρα από όλα τα website μοτοσυκλέτας και φυσικά τα περιοδικά του Ειδικού Τύπου που φιλοξενούσαν επιπλέον πολυσέλιδα ρεπορτάζ από όλους τους Αγώνες.

Θεωρούμε λοιπόν ότι το ΠΠΤ2017 ακολούθησε μια ξεχωριστή Νέα Πορεία στην πλευρά της επικοινωνίας και αντίστοιχα της προσέλκυσης Χορηγών, αφού και σε αυτόν τον τομέα η επιτυχία ήταν σημαντική.
Ευχαριστούμε όλους όσους συνεργάστηκαν προς αυτήν την κατεύθυνση και ευχόμαστε το ΠΠΤ2018 να βαδίσει σε ανάλογη πορεία.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 02 Απριλίου 2018 15:40

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon