.
Κατηγορία Άλλοι
Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018 12:12

Στην κορυφή της βαθμολογίας Π.Π. ΜΧ ο Παναγιώτης Κουζής

 

Με Honda CRF450R στον 1ο αγώνα motocross στις Σέρρες 

O Παναγιώτης Κουζής, 15 φορές πρωταθλητής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross, μία συμμετοχή της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., Επίσημος Εισαγωγέας - Διανομέας της Honda moto στην Ελλάδα, οδηγώντας μία Honda CRF450R κέρδισε μία πρώτη και μία δεύτερη θέση στον 1ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross που πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες. Με το αποτέλεσμα αυτό ο Παναγιώτη Κουζής συγκέντρωσε 47 βαθμούς.

kouzis 2

Στο 1ο σκέλος του αγώνα με την πτώση της μπάρας εκκίνησης βρέθηκε στην πρώτη θέση, ενώ στη συνέχεια υπήρξαν εναλλαγές στην κορυφή της ΜΧ1 κατηγορίας με τελικό αποτέλεσμα τη 2η θέση στην κατηγορία του. Στο 2ο σκέλος, ο Κουζής οδηγώντας τη Honda CRF450R τερμάτισε εύκολα, αυτή τη φορά στην πρώτη θέση, αποδεικνύοντας έτσι την υπεροχή του. Το αποτέλεσμα αυτό έδωσε τη δυνατότητα στο 15 φορές Πρωταθλητή να βρεθεί στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα από τον πρώτο κιόλας αγώνα της χρονιάς.

Ο Παναγιώτης Κουζής στον τερματισμό του αγώνα δήλωσε: «ο αγώνας ήταν πολύ απαιτητικός και τελικά το αποτέλεσμα δικαίωσε την προσπάθεια μου. Κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα και πιστεύω ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι απαιτητικό καθώς έχει αυξηθεί το επίπεδο του ανταγωνισμού.»

papilas

Στην κατηγορία ΜΧ2 ο Παναγιώτης Παπίλας οδηγώντας Honda CRF250R τερμάτισε στην 5η και 6η θέση των δύο σκελών του αγώνα συγκεντρώνοντας 30 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο 2ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross θα διοργανωθεί την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 στο Άργος.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018 12:13

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon