.
Κατηγορία Άλλοι
Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018 13:17

Off Road Team – 2ο Trail Ride

 

                Στα Γεράνεια, 01/04/2018 

Το δεύτερο Trail Ride της χρονιάς διοργανώνει το Off Road Team, μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για όσους αγαπούν την εκτός δρόμου οδήγηση, την φύση και την περιπέτεια. Πλοήγηση με Road Book και επιλογή μήκους διαδρομής στα 70, 100 ή 150 χιλιόμετρα.

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου:

Σαν ψέμα!

Το Off Road Team συνεχίζει δυναμικά τα Trail Ride με το 2ο της χρονιάς που θα γίνει την Πρωταπριλιά! Και ΟΧΙ! ΔΕΝ είναι ψέμα!

Επόμενος σταθμός λοιπόν τα Γεράνεια! σε μια περιοχή που κρύβει μια απίστευτη μαγεία.

Με αφετηρία και τερματισμό στη Ελευσίνα, και συγκεκριμένα το Ρόδον Cafe, θα εκδράμουμε στις Ακροπολικές διαδρομές των Γερανείων, σε ένα βουνό που πάντα είναι γεμάτο εκπλήξεις και ομορφιά! Πίσσια, Πράθι, Μάζι και στα ψηλά με θέα τις Αλκυονίδες…

Η διαδρομή δεν θα έχει ιδιαίτερες δυσκολίες, και μόνο ίσως η λάσπη να δώσει τροφή για θέαμα στους επίδοξους φωτογράφους μας…

Τα χιλιόμετρα της διαδρομής θα ποικίλουν ανάλογα με την όρεξή σας, αφού θα μπορείτε να αρκεστείτε σε 70, 100 ή ακόμη και 150 χιλιόμετρα που μας περιμένουν στο Road Book!

Η διάρκεια της διαδρομής θα είναι από 4- έως 6+ ώρες με άνεση. Το κόστος συμμετοχής είναι 20€ για τις μοτοσυκλέτες και 30€ για τα αυτοκίνητα – buggies, για όσους δηλώσουν έγκαιρα.

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ στο 2ο Trail Ride για το 2018, εξοπλισμένους με την φωτογραφική σας μηχανή, «στυλό και χαρτί» για τους γρίφους μας, και φυσικά την καλή σας διάθεση!

Για κάθε είδους λάτρεις του χώματος, από μοτοσυκλέτα, έως «γουρούνα» και αυτοκίνητο 4Χ4. Κι από παπί, μέχρι…

Το Trail Ride στηρίζουν η BF Goodrich, τα SWM και AJP, η My-Track, το Chalidias Electrics, η MOTOREX, η Michelin τα Aurora Rally Equipment, το Bafetis Workshop, καθώς και οι χορηγοί επικοινωνίας που πιστεύουν και προωθούν τις όμορφες εκδηλώσεις μας.

Περισσότερες πληροφορίες στo: www.offroadteam.gr

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018 13:21

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon