.
Κατηγορία Άλλοι
Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2017 17:09

3ος Αγώνας Scramble Περιφερειακού Πρωταθλήματος Κ.Μακεδονίας

 

Απολογισμός με την ματιά του διοργανωτή, Μ.Ο.Θ. – Αποτελέσματα

 

Επιτυχημένη ήταν η διοργάνωση του 3ου αγώνα Scramble του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Κεντρικής Μακεδονίας 2017. Ο Μ.Ο.Θ., ο οποίος και διοργάνωσε τον αγώνα, εξέδωσε σχετικό δελτίο τύπου:


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

3ος Αγώνας Scramble Περιφερειακού Πρωταθλήματος Κ.Μακεδονίας  2017

Διοργάνωση Μ.Ο.Θ

Την  1/10/2017 διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία απο τον Μοτοσυκλετιστικό Όμιλο Θεσσαλονίκης (Μ.Ο.Θ) ο 3ος Αγώνας Scramble Περιφερειακού Πρωταθλήματος Κεντρικής Μακεδονίας 2017. Ο Μ.Ο.Θ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους αθλητές που λάβανε μέρος, καθώς και τα μέλη του για την σημαντική βοήθεια που προσέφεραν, ώστε να στεφθεί με επιτυχία άλλος ένας αγώνας του ομίλου μας. Επιπλέον θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την πολύτιμη βοήθεια τον Δήμο Λαγκάδα, τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Γερακαρούς κ. Ροντίδη Πρόδρομο, το Πυροσβεστικό κλιμάκιο Λαγκαδά και το πλήρωμα του πυροσβεστικού οχήματος που μας διατέθηκε.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα του αγώνα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ SB: 1ος ΚΑΛΕΝΔΕΡΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ(ΟΦΜ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ), 2ος ΜΑΤΣΙΑΤΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ(ΛΕ.ΜΟ.ΘΕ), 3ος ΤΣΑΚΑΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΜΟ.ΟΜΝ.ΦΩΚΑΙΑΣ). Η απονομή πραγματοποιήθηκε απο τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γερακαρούς κ. Ροντίδη Πρόδρομο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ SSEN: 1ος ΠΕΤΡΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ(Μ.Ο.Θ), 2ος ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ(ΟΦΜ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ), 3ος  ΧΙΝΟΣ ΑΓΕΛΟΣ(Α.Μ.Ο.Λ), 4ος ΠΑΛΑΤΖΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ(Μ.Ο.Θ), 5ος ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ(ΟΦΜ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ), 6ος ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ(Μ.Ο.Θ). Η απονομή πραγματοποιήθηκε απο τον αξιωματικό του πληρώματος του πυροσβεστικού οχήματος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Λαγκαδά.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ S2: 1ος ΜΠΕΝΟΒ ΝΤΑΝΙΕΛ(ΛΕ.ΜΟ.ΘΕ) 2ος ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ(Μ.Ο.Θ), 3ος ΤΟΜΠΑΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ(ΟΦΜ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ),4ος ΤΑΜΠΑΣ ΑΝΕΣΤΗΣ(ΛΕ.ΜΟ.ΘΕ),5ος ΓΚΟΥΤΣΟΣ ΘΩΜΑΣ(Μ.ΑΟ.Κ),6ος ΜΕΛΕΤΙΑΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ(ΟΦΜ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ). Η απονομή πραγματοποιήθηκε απο τον αλυτάρχη του αγώνα ΠΡΙΟΝΑ ΓΙΩΡΓΟ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ S1: 1ος ΜΥΛΩΝΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ(ΛΕ.ΜΟ.Β), 2ος ΨΑΡΡΑΣ ΠΑΥΛΟΣ(Μ.Ο.Θ), 3ος ΜΥΛΟΝΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ(ΟΦΜ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ), 4ος ΜΑΛΚΟΥΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ(ΜΟ.ΟΜ.Ν.ΦΩΚΑΙΑΣ),5ος ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ(Μ.Ο.Θ). Η απονομή πραγματοποιήθηκε απο τον Έφορο δημοσίων σχέσεων του Μ.Ο.Θ.  Ζιάκο Γιώργο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ SEXP: 1ος ΠΑΠΠΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ (Μ.Ο.Θ), 2ος ΣΑΠΑΝΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ(ΟΦΜ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ), 3ος ΚΥΡΤΣΟΥΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ(Μ.Ο.Θ), 4ος ΜΕΛΕΤΙΑΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ(ΟΦΜ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ),5ος ΚΑΡΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ(Μ.Ο.Θ). Η απονομή πραγματοποιήθηκε απο τον πρόεδρο του Μ.Ο.Θ.  Ευγενίδη Ανέστη.

 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2017 17:09

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon