.
Κατηγορία Παγκόσμιο Enduro
Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021 14:25

EnduroGP 2021, 3ος αγώνας, Εσθονία

Θρίαμβος για τον Josep Garcia με τρεις μέρες διαρκούς κυριαρχίας.

Ο τρίτος γύρος του 2021 Borilli FIM Enduro World Championship άνοιξε το απόγευμα της Παρασκευής 16/7 με το Akrapovic Super Test, στο οποίο σημειώθηκε με το καλημέρα η έκπληξη, καθώς η νίκη πήγε στον νεαρό Ιταλό Lorenzo Macoritto (TM) που δεν αγωνίζεται καν στις μεγάλες κατηγορίες, αλλά στη Junior.

Από τους αναβάτες της EnduroGP πρώτος ήταν ο Josep Garcia της ΚΤΜ.

Ο Ισπανός συνέχισε να κυριαρχεί και κατά την πρώτη μέρα του αγώνα, το Σάββατο 17/7, κρατώντας πίσω του τους Brad Freeman (Beta) και Andrea Verona (GASGAS) στην κατάταξη της ημέρας.

Τη δε Κυριακή, 18/7, ο Garcia επανέλαβε την νικηφόρα εμφάνισή του, σε ένα βάθρο με την ίδια ακριβώς σύνθεση όπως και το Σάββατο.

Enduro 1

Με τις δύο του επισκέψεις στο βάθρο ο Andrea Verona πήρε εύκολα τη νίκη στην κατηγορία του, μπροστά από τον Davide Guarnoni (Fantic) και τον Samuele Bernardini (Honda).

Enduro 2

Ο Josep Garcia πήρε τη νίκη στην Εσθονία και στην κλάση του φυσικά, ωστόσο δεν ήταν αρκετή για να τον ανεβάσει στην πρώτη θέση της κατάταξής της, όπου παραμένει ο Wil Ruprecht (TM) που στην Εσθονία ήταν δεύτερος στην κατηγορία. Τρίτος έκλεισε το GP της Εσθονίας ο Hamish Macdonald (Sherco).

Enduro 3

Ο Brad Freeman απλά καλπάζει στην Ε2 κατηγορία του, μετρώντας το απόλυτο των βαθμών μετά από τρία GP, 160. Κέρδισε και εδώ με τις δύο δεύτερες θέσεις του στην EnduroGP, με δεύτερο τον Jaume Betriu (KTM) και τρίτο τον Daniel McCanney (Sherco).

 

Στην κατάταξη EnduroGP συνεχίζει να προηγείται ο Brad Freeman με 111 βαθμούς, δεύτερος ανέβηκε ο Josep Garcia με 94 και τρίτος είναι ο Wil Ruprecht με 89.

Αναλυτικά αποτελέσματα αγώνα και βαθμολογίες EnduroGP 2021 

Ο επόμενος αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 22-24 Ιουλίου 2021 στη Skövde της Σουηδίας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 13:13

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon