Αγώνες Ελλάδα

 

amotoe

Βαρσάμης ταχύτερος όλων

 

Φωτογραφία: Αρχείο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Φλώρινα ο 3ος αγώνας για το πρωτάθλημα Enduro Β. Ελλάδας, από το αθλητικό Σωματείο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Φλώρινας (Μ.Ο.Φ), ο οποίος έγινε παράλληλα με τον 6ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Enduro.

Νικητές στις κατηγορίες αναδείχθηκαν οι Δημήτρης Βαρσάμης (Γενική και Ε2), Παύλος Ψαρράς (Ε1), Άγγελος Συμεωνίδης (Ε3), Άρης Πύρλης (Expert), Αντώνης Μίχος (Hobby) και Μιχάλης Πέτρου (ES).

Γενική: Βαρσάμης ο νικητής

Ο Δημήτρης Βαρσάμης ήταν ο ταχύτερος αναβάτης της ημέρας και ο καλύτερος χρόνος που πραγματοποίησε ήταν και εκείνος που τον έφερε στην κορυφή της γενικής. Πίσω του τερμάτισε ο Νίκος Ευαγγέλου, ακολουθούμενος από τον Νίκο Παπαγιάννη. Στην 4η θέση της γενικής ο Ανδρέας Τσανασίδης, ενώ 5ος τερμάτισε ο Άγγελος Συμεωνίδης.

Ε1: Ο Ψαρράς την καρό σημαία

Π Παύλος Ψαρράς ήταν εκείνος που κατάφερε τελικά να πάρει την καρό σημαία στην E1, με τον Δημήτρη Καρυώτη να περνά την γραμμή του τερματισμού στη δεύτερη θέση με μικρή διαφορά από τον νικητή. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Δημήτρης Χατζής, ο οποίος άφησε πίσω του τον 4ο της ημέρας Ευθύμη Ποδαρά που τερμάτισε μπροστά από τον 5ο Κωνσταντίνο Νίκου.

Ε2: Βαρσάμης ο ταχύτερος

Ο καλύτερος χρόνος στη γενική σήμαινε αυτόματα και το ψηλότερο σκαλί του βάθρου στην Ε2 για τον Δημήτρη Βαρσάμη. Ο Νίκος Ευαγγέλου ήταν ο αναβάτης που τον ακολούθησε στο βάθρο με τον δεύτερο καλύτερο χρόνο της ημέρας με τον 3ο Νίκο Παπαγιάννη να το συμπληρώνει. Στην 4η και 5η θέση αντίστοιχα οι Ανδρέας Τσανασίδης και Νίκος Γκοσκινός.

Ε3: Άνετα ο Συμεωνίδης

Με διαφορά που ξεπέρασε κατά πολύ το ενάμιση λεπτό ο Συμεωνίδης πήρε μια άνετη νίκη στην Ε3. Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο team mate του Συμεωνίδη, Κωνσταντίνος Ορταξίδης, ενώ την 3η θέση κατέκτησε ο Ιωσήφ Καλλίνης. Στην 4η και 5η θέση αντίστοιχα οι Τρύφωνας Σολατσάρης και Σταύρος Κλιάμπας.

Expert: Χωρίς αντίπαλο ο Πύρλης

Ο Άρης Πύρλης έδειξε ποιος είναι το αφεντικό στην κατηγορία Expert παίρνοντας μια άνετη νίκη, με διαφορά πάνω από τέσσερα λεπτά από τον δεύτερο Βασίλη Γερακίτη. Την 3η θέση κατέκτησε ο Κωνσταντίνος Σουκούλης.

Hobby: Μίχος για την πρωτιά

Ο Μίχος ήταν ο νικητής στην Hobby, έχοντας πίσω του τον Στράτο Καλενδέρη. Το βάθρο συμπλήρωσε ο Λεωνίδας Βελισσαρίδης με τον Παύλο Κελεσίδη να τερματίζει στην 4η και τελευταία θέση.

ES: Ο Πέτρου τη νίκη στο νήμα!

Ο Μιχάλης Πέτρου ήταν ο αναβάτης που ξεχώρισε στον αγώνα της Φλώρινας για την ES κατηγορία μετά από δυνατή μάχη με τον Μιχάλη Πασχαλίδη, τον οποίο και άφησε πίσω κυριολεκτικά στο νήμα, με διαφορά μόλις 15 δέκατα του δευτερολέπτου! Την 3η θέση κατέκτησε ο Κώστας Ιωαννίδης, 4ος κατετάγη ο Δημοσθένης Αλεξίου και την πεντάδα έκλεισε ο Τραιντάφυλλος Κούρογλου.

Ρεπορτάζ

kranos

Παραβάτης του ΚΟΚ σχεδόν 1 στους 4 οδηγούς το εορταστικό 3ήμερο

Μείωση στα θανατηφόρα, τι έδειξαν οι έλεγχοι της Τροχαίας

Νέα αγοράς Μοτοσυκλέτας

orcal astor 125i euro4 2018 2

Orcal Astor 125i Euro 4 2018 – Διαθέσιμη στην ελληνική αγορά

Με ηλεκτρονικό ψεκασμό και βελτιώσεις στα σημεία

Νέα αγώνων

2 Giorgos Iliopoulos 1

ΚΤΜ ΜΧ Team: Δυνατό ξεκίνημα με τρεις νίκες στις Σέρρες

Εντυπωσιακή εμφάνιση από τους αναβάτες της KTM SEE

Τελευταίες δοκιμές

Νέα αγοράς Αναβάτη

kranos ktm evo sport

Κράνος KTM Sport

Υψηλών απαιτήσεων
kranos ktm factor ktm xanthi

Κράνος KTM Factor

Καθημερινός σύντροφος

Αγώνες

wsbk 2018 1st race phillip island 5

WSBK 2018, Phillip Island, 1ος αγώνας

Σε Marco Melandri και Ducati η 1η νίκη της χρονιάς
IMG 6126 1024x683

Με βάθρο ξεκινά την χρονιά η Husqvarna Motul MX Team

Αλέξης Γεωργαντάς με FC 250 στην τρίτη θέση